Menukaart

Voorgerechten

* In bierbeslag gefrituurde champignons met een romige € 10,50

knoflooksaus

* Rundercarpaccio met pesto, zongedroogde tomaten, € 10,75

pijnboompitjes, kaas en een salsa verde

* Twentse gedroogde ham met galia- en cantaloupe meloen € 10.75

een frisse kruidendressing en een paprika soepje

* Gebakken mosselen en gamba’s in romige kruidensaus met € 12,25

knoflook en kaascroutôn

* Sashimi van zalm en geschoeide tonijn met wasabi en sojasaus € 13,25

* Een symfonie van gerechtjes, 3 van onze specialiteiten € 13,50

Supplementen te bestellen bij uw voorgerecht en/of hoofdgerecht

* Gamba’s, 3 stuks in een romige kruidensaus € 5,75

* In bierbeslag gefrituurde champignons 2 stuks € 3,75

Soepen

* Soep van pomodori tomaten, tomaatjes, basilicum en room € 6,00

* Franse uiensoep geserveerd met een krokante kaascroutôn € 6,00

* Romige paprikasoep met flintertjes van prei € 6,75

Hoofdgerechten

* Krokant gebakken schnitzel met een stroganoff saus € 17,50

* Mixed grill van runderentrecôte, varkenshaas en maïskipfilet € 20,50

met kruidenboter

* Gebakken heekfilet en kabeljauw in Twentse ham € 20,95

met een romige bieslooksaus

* Gegrilde zalmfilet met een witte wijnsaus € 21,50

* Spies “Onwies”(300gr) in cajun kruiden gemarineerde € 21,50

diamanthaas met knoflooksaus

* Black Angus sukade, zacht gegaard in eigen jus € 21,50

* Gegrilde runder rib-eye(250gr) met een saus van groene peperkorrels € 22,50

* Malse tournedos met een saus van Madeira en truffel € 26,50

* T-bone steak ( 500 gr.) met kruidenboter € 28,50

* Groente taartje met bulgur, gegrilde courgette en paprikasaus € 19,50