Menukaart

Voorgerechten

* In bierbeslag gefrituurde champignons met een romige knoflooksaus        € 10,50

* Rundercarpaccio met pesto, zongedroogde tomaten, pijnboompitjes, kaas en salsa verde    € 10,75

* Twentse gedroogde ham met galia- en cantaloupe meloen, een frisse kruidendressing en een paprika soepje  € 10.75

* Gebakken mosselen en gamba’s in romige kruidensaus met knoflook en  kaascroutôn      € 12,25

* Sashimi van zalm en geschoeide tonijn met wasabi en sojasaus  € 13,25

* Een symfonie van gerechtjes, 3 van onze specialiteiten   € 13,50

Supplementen te bestellen bij uw voorgerecht en/of hoofdgerecht

* Gamba’s, 3 stuks in een romige kruidensaus € 5,75

* In bierbeslag gefrituurde champignons 2 stuks € 3,75

Soepen

* Soep van pomodori tomaten, tomaatjes, basilicum en room                             € 6,00

* Franse uiensoep geserveerd met een krokante kaascroutôn                              € 6,00

* Romige paprikasoep met flintertjes van prei                                                             € 6,75

Hoofdgerechten

* Krokant gebakken schnitzel met een stroganoff saus  € 17,50

* Mixed grill van runderentrecôte, varkenshaas en maïskipfilet met kruidenboter  € 20,50

* Gebakken heekfilet en kabeljauw in Twentse ham met een romige   bieslooksaus € 20,95

* Gegrilde zalmfilet met een witte wijnsaus   € 21,50

* Spies “Onwies”(300gr) in cajun kruiden gemarineerde diamanthaas met knoflooksaus € 21,50

* Black Angus sukade, zacht gegaard in eigen jus                                                       € 21,50

* Gegrilde runder rib-eye(250gr) met een saus van groene peperkorrels       € 22,50

* Malse tournedos met een saus van Madeira en truffel                                          € 26,50

* T-bone steak ( 500 gr.) met kruidenboter                                                                   € 28,50

* Groente taartje met bulgur, gegrilde courgette en paprikasaus                        € 19,50