Hoofdgerechten

Krokant gebakken schnitzel met een traditionele jagersaus                          € 17,50

Mixed grill van runderentrecote, varkenshaas en maïskipfilet                     € 20,50
met kruidenboter

Gebakken heekfilet met een kruidenkorst en een  hollandaisesaus             € 19,95

Gegrilde varkenshaas met Twentse ham en een jus van oesterzwammen  € 20,50

Gegrilde zalmfilet met een room van zachte saffraan                                      € 21.50

Black Angus sukade zacht gegaard in eigen jus                                                 € 21,50

Gebakken kabeljauw geserveerd op ratatouille                                                 € 21,50
met een sauce vierge

Gegrilde lamsrack met een honing/tijmsaus                                                     € 26.50

Malse tournedos met een jus van oesterzwammen en truffel                        € 26,50

T-bone steak met kruidenboter het mooiste stuk rundvlees:                         € 28,50
lende en ossenhaas aan het bot (500 gr.)

Lintpasta met gegrilde en in tempura gefrituurde groente                            € 19,00              met een saus van tomaten en basilicum