Hoofdgerechten

Krokant gebakken schnitzel met een traditionele jagersaus                        € 17,50

Mixed grill van runderentrecôte, varkenshaas en maïskipfilet                    € 20,50
met kruidenboter

Gebakken heekfilet met een kruidenkorst en een  hollandaisesaus            € 19,95

Gegrilde varkenshaas met Twentse ham en een jus van oesterzwammen  € 20,50

Gegrilde zalmfilet met een room van zachte saffraan                                   € 21.50

Black Angus sukade zacht gegaard in eigen jus                                              € 21,50

Gebakken kabeljauw geserveerd op ratatouille                                              € 21,50
met een sauce vierge

Gegrilde lamsrack met een honing/tijmsaus                                                  € 26.50

Malse tournedos met een jus van oesterzwammen en truffel                      € 26,50

T-bone steak met kruidenboter het mooiste stuk rundvlees:                      € 28,50
lende en ossenhaas aan het bot (500 gr.)

Lintpasta met gegrilde en in tempura gefrituurde groente    € 19,00                          met een saus van tomaten en basilicum

Reacties zijn gesloten.