Hoofdgerechten

Krokant gebakken schnitzel met een traditionele jagersaus                        € 16,50

Mixed grill van runderentrecôte, varkenshaas en maïskipfilet                    € 19,95
met kruidenboter

Gebakken heekfilet met een kruidenkorst en een  hollandaisesaus            € 19,95

Gegrilde varkenshaas met Twentse ham en een jus van oesterzwammen  € 19,95

Gegrilde zalmfilet met een room van zachte saffraan                                   € 20,25

Black Angus sukade zacht gegaard in eigen jus                                              € 20,25

Gebakken kabeljauw geserveerd op ratatouille                                              € 20,75
met een sauce vierge

Gegrilde lamsrack met een honing/tijmsaus                                                  € 23.95

Malse tournedos met een jus van oesterzwammen en truffel                      € 24,95

T-bone steak met kruidenboter het mooiste stuk rundvlees:                      € 26,50
lende en ossenhaas aan het bot (500 gr.)

Lintpasta met gegrilde en in tempura gefrituurde groente        € 18,75                           met een saus van tomaten en basilicum

Reacties zijn gesloten.