Hoofdgerechten

Krokant gebakken schnitzel met een traditionele jagersaus                        € 14,50

Mixed grill van runderentrecôte, varkenshaas en maïskipfilet                    € 18,95
met kruidenboter

Gegrilde Corvina (zeebaarsachtige) met mosselen op tagliatella                € 18,50
en een beurre blanc

Gebakken heekfilet en gamba’s met een kruidige                                          € 18,95
knoflooksaus

Gegrilde varkenshaas geserveerd met een jus van bospaddenstoelen       € 18,95

Duo van kalfsrib-eye en varkenhaasmedaillon met een zachte                   € 21,75
saus van groene peperkorrels

Gegrilde zalmfilet met spek, zongedroogde tomaat en                                 € 19,75
basilicumroom

Malse tournedos met een jus van oesterzwammen en truffel                      € 23,75

T-bone steak met kruidenboter het mooiste stuk rundvlees:                      € 25,25
lende en ossenhaas aan het bot (500 gr.)

Gegrilde runderentrecôte met een kruidenjus  ‘Le Primeur’                       € 20,50

Vegetaristaartje van groenten en aardappel met een prei/ui muffin en   €17,50       een saus van tomaten en tijm

Reacties zijn gesloten.