Kerstmenu 2018

Kerstkeuzemenu

4- gangen € 43,50 p.p.

Voorgerechten

Sashimi van zalm gemarineerd in biet met heilbot op wakame met een pittig spekje en een zoetje van zoete paprika

Of

Eendenborst op eikenhout gerookt met een explosie van passievrucht op exotische perzik en granaatappel

Of

Een bonbon van rundercarpaccio met een twist van truffel, zongedroogde tomaat en kruimels van jonge kaas

Of

Kalfsmuis op eikenhout gerookt met een oosterse soja gamba in duet met een krokant gebakken butterfly gamba

Soepen

Crèmesoep  van knoflook met garnaaltjes en uitgebakken spekjes

Of

Bouillon van het rund met groene kruiden en een dim sum
Of

Geurende wildbouillon met gesneden paddenstoelen en gehakte kruiden

Hoofdgerechten

 

Biefstuk van het hert op een puree van zoete aardappel en een kruidige jus van Armagnac en een appeltje

Of

Zachte kalfsoester met een romige saus van peper in combinatie met een Black Angus sukade uit eigen jus

Of

Haasje van het varken gevuld met zontomaat en kruiden met saus van mascarpone en zoete paprika

Of

Een roodbaarsje uit de zee op een puree van zoete aardappel en een zachte saffraan

Of

Tournedos; het haasje van het rund met paddenstoelen en gepofte knoflook met een saus van morille en truffel

Nagerecht

Een feestelijke proeverij van passievrucht sorbetijs, hangop, brownie en een zwart-wit van chocolade

Kindermenu

€ 12,50 p.p.

Tomatensoep met een scheutje room en gehaktballetjes

Of 

Heerlijke frisse fruitcocktail

***

Keuze uit: gebakken schnitzel, gegrilde kipfilet, knakworst of vissticks geserveerd met frites en appelcompote

***

Feestelijk kinderdessert

Vegetarisch menu

€ 31,50 p.p.

Salade caprese met buffel mozzarella, tomaatje en basilicum

***

Crèmesoep van knoflook met gefrituurd preitje

***

Risotto met shiitake, oesterzwammen en eekhoorntjesbrood

***

Een feestelijke proeverij van passievrucht sorbetijs, hangop, brownie en een zwart/wit van chocolade

Reacties zijn gesloten.